Гледайте романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Повече от половината участници в „Един за друг“ вече се разделиха с на най-романтичното предаване в телевизионния ефир, а оставащите претенденти за победата продължават да се впускат в предстоящите игри с много мотивация и хъс. Първи в генералното класиране с най-голям натрупан бюджет за момента са Петя и Николай, а последното място продължават да не отстъпват Гергана и Радослав.

Две двойки напуснаха „Един за друг“

В новите епизоди на „Един за друг“ тази седмица предстоят много изненади и забавни приключения. Тон ще зададат дамите, които ще се включат в настолна игра с необичаен мащаб. Изпитанието ще бъде съчетание между съобразителност и гъвкавост на тялото, а участничките ще трябва да покажат още колко добри са в статистиката и дали познават психиката на мъжете.

Разгадаване на скрита дума за двойките в „Един за друг“

Ще успеят ли дамите да отгатнат какво се случва в главата не на техните половинки, а на мъжката аудитория? Ще успеят ли да докажат, че могат да правят по няколко неща едновременно? Коя от дамите ще може да се похвали, че е разгадала мъжките желания и ще събере най-много точки? Какви залози ще направят половинките им? – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

„Игри на честта“ изпитват достойнството на мъжете в „Един за друг“

Гледайте новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022