Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Планът за отмъщение на Андреев търпи неочакван обрат в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. След разкритието на Гергана, че Сара е негова дъщеря, Радо е изправен пред тежкото решение как да продължи с опасната операция, предвидена да накаже Акарди. Първото, което му хрумва, е, че Гери лъже, за да се измъкнат с малката невредими. Каква е истината за бащата на Сара, как смята да постъпи Радо и докъде ще доведе ескалацията на напрежението, когато Сандо и Денис се намесят във взривоопасната ситуация?

​Радо научава шокираща тайна в „Братя“

Прогнозите на политолозите за вероятността Карамитев да стане кмет на София все още не изглеждат задоволителни за самия него. Той осъзнава, че въпреки всички усилия, положени до момента, предизборната му кампания все още не постига резултатите, които си е поставил за цел. Филип решава да стане още по-безкомпромисен в битката за кметското място и да задвижи паралелен план за действие с помощта на асистента си Марин Владов. Какви стъпки смята да предприеме и ще увеличат ли те шансовете му за победа?

Юлия отчаяно се бори за свободата си в „Братя“

Междувременно Давидова продължава да работи върху разследването си и вече е убедена, че смъртта на инспектор Йосифов е пряко свързана със случая на Лора Топал, задържана по това време в следствения арест. И точно нейното освобождаване, непосредствено след убийството, е изключително съмнително за Елена. Следите я водят до влиятелния прокурор Тинчев, който е бил ангажиран с досъдебното производство. Давидова е решена да се срещне с него и да му зададе пряко някои важни въпроса. Как ще реагира Тинчев и дали младата полицайка ще получи така необходимите й отговори, или срещата ще има по-скоро негативен ефект върху цялото разследване?

Елена в плен на съдбовно привличане в „Братя“

След изненадващия шамар, който получи Поли от Симо, защото е обидила майка му, връзката на двамата е в пълен крах. Симеон издирва своята приятелка, за да се извини и да й обясни колко много съжалява за случилото се. Той самият също не може да повярва какво е направил от яд и искрено се разкайва за грешката си. Ще срещне ли разбиране у нараненото момиче, или всичко между тях окончателно е приключило?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.