Хармоничната двойка споделя емоциите си от участието си в най-романтичното риалити в „На кафе“

Участниците със сълзи на очи напусна най-романтичното предаване в ефира на NOVA, но преди това показаха какво е хармонична и балансирана двойка. Милка и Желязко се включиха на живо в „На кафе“ от морския бряг във Варна и споделят емоциите си от живота с 4 деца и от участието си в предаването.

„Когато се прибрахме от „Един за друг“ у дома имаше известно време около час мълчание и децата бяха шокирани, че ни виждат. Не се бяхме обадили, че се прибираме и беше голям шок за тях. Първият им въпрос беше: „Победихте ли?“ След това се зарадваха, че ни виждат“, разказват за първите часове след като се прибират у дома.

Милка е инициатор и фен на романтичното риалити и тя е тази, която е подала документите им за участие във формата. Не го е уведомила за стъпката, която е направила и му е казала след като са им се обадили, че са избрани за кастинг. Желязко признава, че за него в началото е бил истински шок и се е съгласил след като е видял емоцията в любимата си.

„Беше доста трудно да организираме всичко, но както много пъти сме казвали, ние живеем в един подреден хаос. Благодаря на семействата ни, които бяха за пореден път до нас“, разказва Желязко.

Две двойки напуснаха „Един за друг“

„При нас забавлението беше основно и водещо. Един от най-забавните моменти при нас беше с епизода с „киселото зеле“. Истината е, че имаме бидон с кисело зеле на терасата, но то е малко бидонче, което не позволява претакване. Дори и Емо ни призна, че сме преминали през това изпитание, но не успяхме със смяната на кранчето. Влязохме в предаването, за да се забавляваме и да бъдем такива, каквито сме в действителност“, коментират игрите и емоциите от участието им в най-романтичното риалити.

„Мълчим си и правим всичко каквото правят нормалните семейства. Караме се за битовизми и маловажни неща, но в предаването бяхме лишени от всички тях. Там бяхме само двамата с взаимоотношенията ни и нямаше за какво да се караме. Ежедневието ни е в бърз ритъм и често се караме, заради организационни процеси. Обикновено ние спорим, а не се караме“, разказва за хармоничните им взаимоотношения двойката. „Имахме известни периоди на напасване на характерите. Няма ли компромиси от двете страни, е изгубено всичко. В нашата връзка Милка прави повече компромиси, но това е защото аз съм зодия Телец и съм малко по-твърдоглав.“

„След „Един за друг“ съм си взел бележка да бъда по-романтичен и внимателен. Ще обръщам повече внимание на съпругата“, обещава Желязко.

Разгадаване на скрита дума за двойките в „Един за друг“

„Желязко е повече по импулсивните действия, а не планираните. Има една история, която е около година след като станахме гаджета. Аз реших да го изненадам с билети до Египет и го заведох на мястото, където се запознахме и работех. Връчих му ги и казах, че след седмица заминаваме“, споделя Милка, която е по-романтично настроената във връзката.

За живота с 4 деца и куче

„Имахме си нагласа и желание за повече деца. Аз също съм израснал в голямо семейство и имам две сестри и брат и за мен голямото семейство е незаменимо в живота“, разкрива Желязко. „Първото, второто и третото дете бяха планирани, а четвъртото дойде бонус. Казваме, че ако не бяха близнаци, сигурно пак щяхме да имаме 4 деца, тъй като явно е планирано в главите ни. Бях с майка ми и двете деца когато отидох на преглед с гинеколог и след като разбрах, че чакам близнаци, излязох пребледняла. Веднага отидох в работата му и му показах снимката с двете точки. В началото Желязко не разбра за какво става въпрос, но беше изненадан и шокиран“ допълва Милка.

„Толкова много се зарадвах от новината, че продължавам да съм благодарен на Господ да всичко, което ни е дал. Особено за децата. Те са това, което ме е докоснало най-много в живота. Приехме го като дар от Бога. Когато човек има желание, ще намери и начин. Имаш ли ангажименти, трябва да си сериозен и да ги приемеш и изпълниш. Обстановката у дома е страхотна, всички се забавляват, децата са щастливи. Има поражения от кучето, но всички са диви и щастливи. Това е най-важното, тъй като всичко се поправя, но емоциите с децата са нещо неповторимо и незаменимо. Кучето ни е порода Джак Ръсел и е много енергично. Друго не би се вписало в семейството ни“, разказва Желязко.

Гледайте новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022