Гледайте епизода на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

След известно колебание, Акарди приема дръзкото предложение на един от най-сериозните оръжейни търговци в България – Недев. Той продава желаното количество оръжие, зад гърба на брат си, но бързо след това идва следваща поръчка, която е доста по-голяма и съответно по-трудна за укриване. За капак, тя трябва да бъде осъществена и в много кратък срок, но пък парите са в пъти по-добри. Сандо е притеснен, че рискът е огромен и е напът да се откаже, когато шокираща новина преобръща света му и го провокира да погледне на нещата от друга страна. Той прави решителен ход и влиза в свръх опасна акция, която може да му коства всичко. Какво точно е намислил и как ще се развие критичната операция?

Животът на отвлечените Гергана и Сара виси на косъм в “Братя“

Андреев още е в шок от случайно разкритата истина, че 8-годишната Сара е негова дъщеря – плод на краткотрайна лятна забежка с Гергана, преди около 9 години на морето. Новината не го разчувства, а по-скоро го ужасява, защото променя цялата ситуация, в която той се намира. Отношенията му с Акарди и без това са обтегнати до краен предел, но вестта, че неговият най-голям враг живее с дъщеря му, го изкарва извън нерви. Радо трескаво мисли какво да предприеме, защото нито една от версиите не го устройва. Той не чувства необходимост и желание да се изживява като родител, но не може и да приеме, че Сандо ще се прави на баща на детето му. Какво ще е неговото решение и как то ще повлияе на събитията?

Радо научава шокираща тайна в „Братя“

Давидова е достатъчно смела, за да тръгне по стъпките на прокурор Тинчев, който е бил отговорен за досъдебното производство по случая с арестуваната за убийство Лора Топал. Баща й – генерал Давидов веднага изразява несъгласието си с посоката на разследване, по която тръгва Елена. Той е убеден, че младата полицайка само разконцентрира вниманието си, вместо да се съсредоточи в основната линия на случая. Инспектор Черкезов пък подкрепя идеята й, но я предупреждава да бъде много внимателна с прокурора. Давидова дръзва дори да поиска вътрешна справка за други, по-стари случаи, по които е действал Тинчев, да разгледа развитието им и решенията по тях. Какво ще открие Елена и как ще реагира прокурорът на нейните подозрения?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.