Гледайте епизода на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Александър Акарди се опомня твърде късно за мащабите на извършеното от него нападение на оръжейния склад. Той напълно осъзнава, че е дръзнал да реализира атаката под афект, в резултат от всички драматични събития и ескалацията на напрежението след последните разкрития. Дълбоко в себе си, Сандо е сигурен в едно – нито афектът, нито влиянието на алкохола и разочарованието от разбулените тайни, не го оправдават, че е предал брат си за втори път. Но осъзнаването на собствената вина и грубата грешка не го прави по-смирен, а напротив – отчаянието се превръща в разрушителна агресия, която може да го доведе до неподозирани крайности. Още по-лошо става, когато Денис тръгва по следите на нападателите и е твърдо решен да открие кой стои зад удара срещу неговия завод. Ще стигне ли до истината за брат си, или Акарди ще успее да прикрие своите следи навреме?

Акарди готви тайна акция в „Братя“

Давидова е ентусиазирана, защото усеща, че е хванала вярната следа, чрез която ще разкрие повече за събитията, довели до смъртта на инспектор Йосифов. Тя забелязва нови причинно следствени връзки, които поставят в зависимост фаталната престрелка и освобождаването на Лора Топал от следствения арест. Самият факт, че колкото по-дълбоко навлиза в новата посока на разследването си, с толкова повече административна работа я затрупват в отдела, подсказва на младата полицайка, че е на прав път, но някой се опитва да я отдалечи от истината. Това, обаче, вместо да я притесни, амбицира Елена още повече да докаже тезата си. Дали една зловеща случка може да преобърне намеренията й, или ще я насочи право към отговорите, които така упорито търси?

Животът на отвлечените Гергана и Сара виси на косъм в “Братя“

Никсън много се старае с ухажването на Ема – красивата служителка от офиса на Ива. Очевидно симпатиите им са взаимни, защото блондинката го допуска все по-близо до себе си и двамата започват да се срещат редовно. Николай с удоволствие съчетава полезното с приятното, като си изкарва добре с красавицата, но едновременно с това, пробва да получи от нея допълнителни сведения за дейността на Йосифова. Ема избягва да издава важна информация на тема работа и по принцип е много внимателна, но Никсън с чар и манипулация все пак успява да изкопчи изненадваща новина за намеренията на Ива. Какво ще разкрие той и може ли да го използва в напрегнатата ситуация между Андреев и Йосифова?

Радо научава шокираща тайна в „Братя“

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.