Гледайте епизода на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Филип Карамитев винаги е бил човек, който мисли два хода преди другите, а пред самия себе си поставя свръх високи цели, чието постигане коства огромни усилия, много мислене и хладнокръвни действия. Властта отдавна го привлича и той по естествен път се насочва към състезанието за влизане в политиката. Предизборната кампания за кмет на столицата, в която се включва, изисква правилна стратегия и добре избрани ходове, защото се оказва като минирано поле, където всеки момент можеш да сбъркаш и да излезеш от играта. Концентриран в кампанията, Карамитев не забравя и другата цел, но от по-личен характер – да подчини буйните си синове на своята воля по толкова изкусен начин, че сами да играят в неговия отбор, без дори да подозират. Нападението на оръжейния завод пренарежда картите и изцяло обърква очакванията на всички. Проследявайки драматичния обрат, Филип задейства подготвения си план „Б“, с който залага свръх опасен капан. Как смята да действа от тук нататък, каква е целта му и за кого е предназначена хитрата клопка?

Ще разкрие ли Денис предателството на брат си?

Проблемите за Денис сякаш нямат край – той все още не може да открие кой стои зад нападението на предприятието, а това допълнително му създава големи проблеми с украинците. Неговият стар познайник Анатолий е бесен, защото оръжия от завода на Топал отново са стигнали до група проруски сепаратисти заради кражбата. Анатолий осъществява заплахата си, че ако не получи ясни отговори, ще вземе нещата в свои ръце и ще открие кои са инициаторите на въпросната контрабанда, но дали ще успее? Изненадите за Денис не спират – застрашителни събития около Елена му подсказват, че има вероятност, тя да се е превърнала в мишена за смъртоносни опасности. Може ли бизнесменът да вземе верните решения в тази изключително напечена ситуация и има ли как да предпази жената, в която тъкмо започва да се влюбва?

Акарди готви тайна акция в „Братя“

Симо е отчаян от липсата на справедливост, а съзнанието му е замъглено от болка и чувство на безсилие. Той се е надявал, че до няколко месеца разследването за смъртта на баща му ще се избистри в някаква посока или ще бъдат открити поне една част от необходимите доказателства. Уверенията на Черкезов, че в ГДБОП усилено се работи по случая и успокоителните думи на Румен с апел за повече търпение, защото разследванията винаги се проточват, дават обратен ефект – Симеон постепенно развива пълно недоверие в полицията и губи надеждата, че виновниците ще бъдат наказани. Мъката превръща някогашното добронамерено момче в мрачен и изпълнен с потисната ярост млад мъж, който е обсебен от мисълта за отмъщение. Какво решение ще вземе за себе си Симо и ще му помогне ли то да превъзмогне емоционалната дупка, в която все по-дълбоко затъва?

Животът на отвлечените Гергана и Сара виси на косъм в “Братя“

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.