Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Злото е сторено, влиятелният кандидат-кмет Филип Карамитев обявява пред медиите, че има официално потвърждение от полицията – оръжието, с което е извършен кървавия атентат срещу него, е излязло от завода на Топал и Акарди. Медийната бомба гръмва светкавично, обществото се наостря срещу двамата бизнесмени и журналистите започват да ги преследват за коментар. Това автоматично повлиява на бизнеса им, а скандалът помага на Карамитев едновременно да постави в патова ситуация непокорните си синове, да вдигне своя рейтинг заради съпричастността на обществото и, не на последно място, да се застрахова, поне временно срещу нападение от страна на Денис. 

Кървав атентат преобръща събитията в „Братя“

Черкезов попада на уличаваща следа, свързана с почистващата фирма на Йосифова, и надеждите му да се намери оправдание за действията на Ива, са попарени. Той опитва да разбере подробности за работата на компанията от дъщеря си, нищо, че тя вече не работи там. Но Поли очевидно няма намерение да издава каквото и да било, страхувайки се да не би да навреди по някакъв начин на Симо. Младото момиче вече е твърдо решено да се завърне обратно в Щатите, но има ли нещо, което може да я спре?

Филип залага опасен капан в „Братя“

След като Денис спасява Елена от нападение на улицата, потисканата страст между тях отново пламва като искра и завършва в следваща гореща нощ. Давидова успява да допусне Денис до себе си и усеща, че започва да изпитва нежни чувства към този мъж. Целият й разум крещи срещу нейните чувства, а начинът, по който е възпитана, и професията, на която се е посветила, определено пречат на решението да бъде с човек като него. Новината за огромния обществен скандал, свързан с евентуалното участие на Топал в атентата срещу Карамитев, сякаш удря звучен шамар на разнежената Елена. Кое ще надделее в болезнената й вътрешна борба – разумът и професионализмът или гласът на сърцето?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.