Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След индивидуалните игри през тази седмица първи в седмичното класиране се наредиха Даяна и Йордан, следвани от Симона и Борислав, а на последно седмо място останаха Теодора и Генади, които са първата застрашена от елиминации двойка.

Екстремно изпитание тества издръжливостта на дамите в „Един за друг“

Тази вечер предстои една от най-обичаните игри в „Един за друг“, в която най-важна ще бъде комуникацията между влюбените. Затворени в звукоизолиран автобус, дамите ще трябва да помогнат на половинките си да открият и подредят секретен код от 7 части, скрити в различни сгради. В предизвикателство мъжете ще трябва да дадат всичко от себе си, за да разберат какво им казват жените, но без да чуват нито една тяхна дума. Наблюдавайки внимателно дамите и доверявайки се на техните умения да обясняват, мъжете ще изпаднат в различни комични ситуации, разгадавайки посланията на нежните си половинки.   

Мъжете политат на крилете на любовта в „Един за друг“

Ще докажат ли участниците, че ключа към успеха е комуникацията? Кои ще са победителите в днешното предизвикателство и кои ще са двете двойките, които ще се изправят на елиминации? Кои са влюбените, които ще напуснат най-романтичното предаване?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022