Във Вилата на любовта остават Теодора и Генади

Изпитанието за двойки в „Един за друг“ тази вечер тества уменията на двойките да общуват в нетипична ситуация – жените бяха затворени в звукоизолиран автобус с мисията да обяснят на мъжете си как да разгадаят мистериозен код, съставен от седем части. Най-бързо със задачата се справиха Симона и Борислав.

Тест за паметта и комуникацията между влюбените в „Един за друг“

Комуникацията се оказа най-сложна за Веселина и Ганчо и те станаха първата номинирана двойка. Семейството с огромен заряд се изправи на елиминация срещу най-близката си двойка – Теодора и Генади. Гласуването във Вилата на любовта отреди най-романтичното предаване в телевизионния ефир завинаги да напуснат Веселина и Ганчо.

Екстремно изпитание тества издръжливостта на дамите в „Един за друг“

„В това предаване си припомних колко много обичам съпругата си“, сподели Ганчо. „От „Един за друг“ ни остават много незабравими спомени!“, допълни Веселина за преживяното в предаването. 

„Вие категорично бяхте душата на Вилата на любовта. За вас състезанието се превръща в минало, но сме горди, че бяхте част от нашата история. Без съмнение вие сте един за друг!“, коментира напускането на Веселина и Гани водещият Емо Чолаков.

До самия край на третия сезон на „Един за друг“ предстоят само неочаквани и необикновени предизвикателства. Какви ще бъдат те, гледайте от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022