Виктория върна черната си куртка

На Гергьовден Виктория, Мариела, Елена и Камен се бориха да махнат оранжевите престилки, а Валентина и Николай водиха двете каравани в Hell’s Kitchen България. Камен временно върна черната си куртка, но непосредствено след вечерната резервация отново я загуби, докато Виктория се нареди до Валентина и Николай.

Андреа от Hell’s Kitchen: Без подкрепата на Николай нямаше да вляза в Топ 7

Шеф Ангелов заведе своите Черни и Оранжеви шефс в село Дивотино, за да направят тренировка по ръгби и да сготвят шампионски порции за гладните местни ръгбисти. Валентина и Николай избраха своите отбори, които поведоха по пътя към черните куртки. Николай доказа, че е по-добрият лидер, като грабна победата от Валентина в оспорваната дневна битка, а Виктория и Камен се преоблякоха в черно.

Дуел между Валентина и Виктория в Hell’s Kitchen България

Тази вечер гостите на VIP масите празнуваха имените си дни в ресторанта на Hell’s Kitchen. Работата в кухнята започна с поредица от проблемни ситуации и несериозно отношение към готвенето. Разплаканите деца в салона мотивираха Черните да започнат да издават координирано поръчките, но концентрацията на готвачите не продължи дълго. Сериозното разочарование на шефа доведе до гасенето на печките, като на номинациите Камен взе отново оранжевата престилка.

Hell’s Kitchen България приключи за Андреа

Кой от участниците ще спечели в играта на покер? Защо шеф Ангелов целува ръка на Валентина? Как ще завърши вечерната резервация? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen България в петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.