Паметен юбилеен епизод за Елена и Мариела

Тази неделя Hell’s Kitchen България отпразнува своя 150-ти юбилеен епизод. Оранжевите Николай и Камен върнаха куртките си още през деня, докато Мариела и Елена влязоха в решаваща надпревара на вечерната резервация, която приключи с изгонването на Мариела.

Игра на покер в Hell’s Kitchen България

Оранжевите премериха сили в дневна игра на кой превари-той завари, която изискваше вземане на бързи решения, добра адаптация и впечатляваща креативност. Шеф Ангелов определи чинията на Мариела за голям провал, докато Николай заслужи черната си куртка мигновено. Между Елена и Камен, шефът предпочете Елена да се редува с Мариела във воденето на кухнята на вечерната резервация, като Камен се спаси от оранжевата престилка.    

Вечерята започна с ново празнично меню, което съчетаваше емблематични ястия от предходните сезони на Hell’s Kitchen България. Мариела поведе Черните в първия час от резервацията и даде всичко от себе си, но стремежът към съвършенство на Елена зададе по-добро темпо в кухнята. На тежкия динър сървис вторият оранжев лидер - Елена издаде повече поръчки за по-кратък период от време и Мариела се сбогува с колегите си непосредствено след аплодисментите на гостите в салона.

Тренировка по ръгби в Hell’s Kitchen България


​Андреа от Hell’s Kitchen: Без подкрепата на Николай нямаше да вляза в Топ 7


Как ще понесе Виктория липсата на най-добра си приятелка? Кой ще се облече в оранжево след предстоящото предизвикателство? Ще се засили ли напрежението с наближаващия финал? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen България в петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.