Гледайте романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Събитията от миналата седмица в „Един за друг“ промениха генералното класиране и към днешна дата на първо място застават Петя и Николай, а на последното – завърналата се от Велико Търново двойка – Даяна и Йордан. Броени дни преди финала, играта в най-романтичното предаване в телевизионния ефир става все по-оспорвана, а изпитанията все по-амбициозни.

Веселина и Ганчо се разделиха с „Един за друг“

В седмицата на полуфиналите регламентът ще се промени и всяко предизвикателство ще бъде борба за оцеляване за двойките, като още в първата игра ще имат шанс да покажат колко силно желаят победата. Първото изпитание за влюбените ще ги качи на Багера на любовта, с който ще трябва да изпълнят няколко сложни задачи за минимално време.

Тест за паметта и комуникацията между влюбените в „Един за друг“

С какво още ще трябва да се справят участниците в предстоящата седмица? Ще успеят ли да партньорите да направят непосилното, за да докажат любовта си? Кои двойки ще влязат в Топ 5 на третия сезон на „Един за друг“ и коя ще се раздели с шанса за победа на метри от финала? Гледайте в новите епизоди на романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022