Гледайте романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

След зареденото с напрежение предизвикателство в епизода във вторник, в който участниците съвместяваха различни дейности като машинисти, шофьори, пожарникари и факири, във временното класиране първи са Поля и Димитър, следвани от Даяна и Йордан. На последно място са две двойки: Гергана и Радослав, и Теодора и Генади. Тази седмица елиминациите ще се определят на базата на най-малко събраната сума в трите последователни игри.

Веси и Гани: След децата „Един за друг“ е най-позитивното и хубаво нещо в живота ни

В предстоящата двойна игра, в епизода в сряда вечер, от голямо значение е близостта при двойките, които трябва съвместно да преминават през различни весели препятствия в магазина на „Един за друг“. Влюбените отиват шопинг, плътно завързани един за друг и с вързани ръце. Участниците ще трябва да преминат на спринт през магазина, преодолявайки 8 различни предизвикателства.

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват

Ще бъдат ли затруднени участниците, ще се изнервят ли при неуспехите и какви части от тялото ще използват в пазаруването? За кои от двойките пазаруването ще е спринт, а кои ще го усетят като маратон, гледайте в епизода тази сряда от 21.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022