Гледайте романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

След двойните игри през тази седмица първи в седмичното класиране и временни шампиони са Поля и Димитър, следвани от три двойки с еднакъв резултат, а на последно шесто място останаха Гергана и Радослав, които са застрашена от елиминации двойка. Следващата мащабна и трудна игра в епизода в четвъртък вечер, в която участниците ще бъдат буквално вдигнати във въздуха, може да преобърне резултатите в полуфиналите. Преодолелите я успешно ги очакват богато възнаграждение, а победителите ще бъдат спасени от елиминации.

Екстремен шопинг за двойките в „Един за друг“

Двойките ще бъдат изправени пред екстремно изпитание на любов във въздуха и то на значителна височина. Ще им се наложи да достигнат предела си като преодолеят изключително трудни препятствия над дълбока пропаст. Ще успеят ли да превъзмогнат страха си от високо и да запазят самообладание. Кои от участниците ще се откажат преди финала?

Веси и Гани: След децата „Един за друг“ е най-позитивното и хубаво нещо в живота ни

Кои ще са победителите в предстоящото предизвикателство и кои ще са двете двойки, които ще се изправят една срещу друга на елиминации? Кои са влюбените, които ще напуснат най-романтичното предаване на крачка от финалните игри?

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022