Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Настъпва денят на изборите за кмет на София и напрежението е голямо. Карамитев се явява пред урните, заедно със съпругата си и демонстрира увереност в предстоящата победа. В официално изявление той споделя, че силно вярва в избора на столичани, защото те ще вземат най-правилното решение, каквото и да е то. Неговият асистент Марин Владов постоянно следи временните резултати от социологическите агенции и сякаш предвкусва успеха на Филип. Но, дали ще се окаже прав или интуицията му този път ще го подведе? И какво не подозират изобщо двамата с шефа му?

Ще бъде ли спасен Филип от покушението в „Братя“?

Юлия Опланчик-Карамитева напълно съзнава, че се намира точно преди кулминационния момент, за който е чакала и се е подготвяла от доста време. Освен всичко друго, тя е направила огромни жертви, за които преди не би била способна дори да си помисли. Дала е всичко от себе си в името на свободата и е изтърпяла невъзможното, за да осъществи, стъпка по стъпка, своя сложен план за бягство. В трепетно очакване на съдбоносния миг, тя събира цялата си концентрация и сила на волята, за да не допусне дори най-дребната грешка. Ще успее ли да избяга, какъв обрат я очаква и дали събитията ще я доведат до мечтаното спасение?

Лора Христова: В този сезон на „Братя“ Юлия за първи път изпитва страх

Сандо и Гери са твърдо решени да си вземат обратно детето, отведено от Радо. Намислили са план, който, обаче, включва и дейното участие на малката Сара. Те се надяват, че е достатъчно умна, за да разбере знаците, които тайно й подават. Дали 8-годишното момиченце е в състояние да окаже съдействие, за да помогне на замисъла им и защо точно в ръцете на Ива ще се окаже ключът към решението на драматичната ситуация?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.