Младата актриса коментира главната си роля в театъра и работата си в хитовата поредица „Братя“

Талантливата актриса, влизаща в образа на Поли Черкезова - дъщерята на полицейски инспектор в трети и четвърти сезон на криминалната драма "Братя", пред репортер на „На кафе“ коментира главната си роля в театралната пиеса „Лулу“ в Театър "София" и работата си в хитовата поредица, излъчваща се в ефира на NOVA.

„Естествено, че има силно вълнение и се стремя напрежението да го успокоявам и да го кондензирам в творческа енергия. В началото си мислех, че героинята ми Лулу е доста далеч от мен и то до голяма степен е така. Беше ми трудно да намеря допирните точки между мен и нея. Опитах се да се доближа до нея и започнах да я разбирам все по-добре. Не я осъждам, въпреки че не харесвам начина по който постига целите си. Определено там се различаваме. Харесвам нейната животинска, сякаш извънземна първичност и вярата й в инстинктите“, коментира близките и далечните точки с героинята си в спектакъла "Лулу" в театър "София" младата актриса.

Харесва ли лукса?

„Кой не го обича? Не ми се е случвало да ме обсипват с рози, по начина, по който обсипват Лулу. Тя получава внимание, страст и нежност“, признава Нори.

Спектакълът „Лулу“ с премиера в Театър „София“

За партньора си Мартин Димитров, участващ в пиесата и в сериала „Братя“

„Различно е партньорството ни с Мартин Димитров, с когото участваме заедно и в пиесата и в сериала „Братя“. Персонажите ни са коренно различни, а също така и взаимоотношенията ни. Съвпадна един репетиционен ден в театъра със снимачен ден в „Братя“ и сцените бяха толкова различни и далечни една от друга“, разказва за работата си и партньора си актрисата.

За бунта й като човек

„Бунтувам се най-вече срещу себе си и може би най-вече срещу нормите, които се поставят пред един човек. Мразя когато се рамкира, заклеймява или осъжда един човек. Смятам, че трябва да се уважаваме. Трябва да открием силата да седнем и да погледнем човека в очите, дори и да е различен. Единственото нещо, което можем да му предложим е капчица доброта и разбиране“, споделя пред репортер на „На кафе“ Елеонора.

Избори за кмет и драматичен обрат в „Братя“

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.