Гледайте вълнуващия полуфинал на романтичното риалити тази вечер в 21:00 ч. по NOVA

Преди няколко седмици тринадесет двойки станаха част от най-романтичното предаване в ефира на България. Останаха едва четири, а само след едно денонощие една от тях ще се превърне в победител в третия сезон на „Един за друг“. Участниците преминаха през всевъзможни изпитания, а тази вечер е решаващата битка преди големия финал. Двойките ще спечелят и допълнителни суми, които ще формират наградата им при евентуална победа.

Даяна и Йордан напуснаха „Един за друг“ на крачка от финала

Тази вечер дамите ще се изправят пред предизвикателство, в което ще трябва да разчитат не само на себе си, но и на помощта на близък човек. Отговорите на важни въпроси, свързани с техните половинки и отношенията помежду им, ще се изиграят ключова роля за спечелването на играта.

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Има ли шанс последните да станат първи? Не пропускайте „Един за друг“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022