Какво е да откриеш любовта във Facebook и кое е било най-голямото предизвикателство, с което са се сблъскали влюбените в най-романтичното риалити?

За предизвикателството „Един за друг“

„Беше много готино преживяване, което няма как да ти се случи в живота, нито да се опише. Не знаех, че Даяна е попълвала анкетната карта за предаването. Обадиха й се и тя помисли, че е майтап“, разкрива Данчо.

„Когато ми се обадиха, бяха забравила, че съм попълвала анкетата. Бяхме под карантина с децата и реших, че е някаква шега. Когато установих, че не е, му звъннах и му казах: „Трябва да отидем на кастинг!“ А той отговори: „Какъв кастинг? Не, никъде няма да ходя!“ Но решихме да видим как протича един кастинг и неусетно се класирахме напред…“, разказва Даяна.

Финална битка в „Един за друг“: Коя двойка ще бъде големият победител в романтичното риалити?

„Изгледахме миналите сезони и много харесахме игрите в тях. Мислехме си, че ще се справим с всички, но някои от тях не се оказаха много лесни. Аз харесвам игрите, които са свързани с висок адреналин“, допълва Данчо.

„Състезанията с въпросите винаги са ни били най-трудни. Физическите ни бяха повече по сърце. Не сме си правили стратегия, мислили сме как да се справим с всяка игра, когато Емо я съобщи. Чуваме се с всички участници, с някои сме по-близки“, споделят те.

Ден преди големия финал – има ли шанс последните да станат първи в „Един за друг“?

„В момента, в който влязох на работа в детската градина, децата буквално се хвърлиха върху мен. Имаше и такива, които плакаха. Чакали са ме да се върна“, разказва Даяна.

„Непознати ни спират по улицата и ни поздравяват за представянето ни. Искат  да се снимат с нас, да им даваме автографи“, признават влюбените.

Какво е да откриеш любовта във Facebook, как е преминала първата им среща, с какво Даяна е запомнила предложението на Данчо за брак и колко е важно да бъдеш романтичен, гледайте във видеото.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022