Актьорът превъплътил се в образа на инспектор Черкезов от „Братя“ коментира избора между доброто или лошото момче в живота и изкуството

Актьорът Дани Ангелов, придобил популярност с превъплъщението си в инспектор Димитър Черкезов от сериала „Братя“, излъчван в ефира на NOVA, се превърна в любимец на публиката на криминалната поредица. Пред репортер на „На кафе“ той коментира избора си на доброто или лошото момче във филмите и сериалите.

Признава, че много харесва героя си Митко Черкезов, който е справедлив, безкомпромисен и понякога дори леко мекушав в любовта си.

„Уча се от него. Страхът не мотивира и хората трябва да бягат от него. Любовта мотивира. Трябва да се стремиш да правиш смислени неща и хората щастливи. Бъдещето винаги е светло и зависи от нас. Зависи от вярата и  любовта ни, и от това към което се стремим“, разкрива Дани Ангелов.

Елеонора Иванова - бунтарка като героинята си в „Братя“

„Очаквам зрителите да харесат филма „Борсови играчи“ и да е интересен за тях. Вече е в кината. Според мен добрите момчета не се различават много от лошите. Единственото, което ги отличава е каузата и това, което защитават. От тази гледна точка във филма съм лошо момче, което се опитва да разврати главния герой Алекс“, разказва на премиерата на филма актьорът.

За живота в динамика

„Често това е заблуда. Много пъти динамичният живот е такъв на застой. И обратното - когато очакваш роля или любовта на живота си, много усилено действаш. Бързият динамичен живот често е лъжовен. На принципа съм, че трябва да търсим по-дълбоките неща и да се взираме в тях“, коментира артистът.

Мартин Димитров: На финала на „Братя“ предстои епичен сблъсък

И споделя, че златното правило в живота му е „Да обичам и да бъда обичан!“

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.