Младата актриса оправдава действията на героинята си в криминалната поредица и разказва за предстоящата си театрална премиера

Талантливата актриса, влизаща в образа на инспектор Елена Давидова в четвърти сезон на криминалната драма „Братя“, пред репортер на „На кафе“ коментира действията на героинята си и предстоящата театрална премиера в театър „София“.

„Може да ме гледате все още театър „София“, но от следващият сезон театърът ни излиза в основен ремонт. Затова театърът ни се отправя на турне в цяла България, както и на различни столични сцени. В началото на следващия сезон ще имаме премиера на пиесата „Невинно малко убийство“, която е криминална комедия. Партнирам си с Дария Симеонова и Пламен Манасиев и пиесата е много спешна. В нашата пиеса има невинно престъпление, което е породено от ревност, заради лъжа. Героят, който е извършил престъплението оправдава деянието си и в света на театъра и изкуството може да има невинно и то оправдано престъпление“, разказва за предстоящата театрална премиера актрисата.

Дани Ангелов: Уча се от героя ми в „Братя“, той е принципен и справедлив

„Аз не си падам по лоши момчета. Разсъждавайки по образа на Елена, която играя в сериала „Братя“ се чудех защо я привлича това нещо. Отговорът ми е психологически свързан с нейното детство и връзката с баща й. Той не просто я е насочвал, а я слагал в правилната посока. Това е нейният бунт и съпротивление, затова тя търси контраст и различното на баща си. Като някакъв вид свобода, която иска да вкуси“, коментира образа, който изиграва в хитовата криминална поредица, излъчвана в ефира на NOVA.

Елеонора Иванова - бунтарка като героинята си в „Братя“

Актрисата признава, че се опитва да е усмихната през голяма част от времето или поне в комуникацията с хората, защото не иска да ги натоварва с нейните лични проблеми и притеснения. Според нея никой не е длъжен да търпи лошото й настроение. Смехът е трика на Неда да излезе от конфузна ситуация, който използва редовно в ежедневието.

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.