Колоритните и забавни двойки, които се бореха до последно за голямата награда в романтичното риалити, споделят емоциите си около големия финал

Сребърните и бронзовите медалисти от „Един за друг“, които устояха геройски на изпитанията в третия сезон на романтичното предаване, са гости в студиото на „На кафе“, където споделят емоциите си от финала и от участието си в приключението.

„В последното препятствие различната височина в ръста на двойките и водата, под формата на дъжд, бяха най-големите проблеми. Не толкова тежестите, които държахме. Влизаше ни вода в устата и се давехме“, признават всички участници, отпаднали на крачка от финала.

„Никой не очакваше, че ще е толкова студено, а ледената вода те прерязва“ споделят Гергана и Радослав.

„Тогава бяхме много разочаровани, тъй като бяхме на косъм от победата. Когато излязохме и видяхме любовта на всички зрители, сме доволни. Не сме очаквали нещо подобно и това е най-голямата победа за всички нас. Спечелихме любовта на зрителите и това е по-важно от парите. Млади и здрави сме. Ще си изкараме парите“, разкрива Поля.

Победителите в „Един за друг“ Симона и Борислав: Ще почерпим, ще пътешестваме и ще инвестираме в собствен дом

Участниците признават, че от романтичното предаване им е останал прекрасен спомен. Забавляват се много когато сега гледат предизвикателствата, през които преминават и според тях тайната на успеха е да се отпуснеш и да се забавляваш.

„Четох всички коментари за участието ни и мен повече ме хейтиха, за разлика от Радослав. Аз съм по-различна и устата. Дори когато се прибрахме майка ми сподели, че искала Поли и Димитър да спечелят“, разкрива Гергана.

За първото запознанство на влюбените двойки

„За първи път се видяхме на един селски купон. Разменяхме си погледи и прехвърчаха искри. По-късно бяхме на бал и на него се запознахме официално. След това се случиха нещата, тъй като по това време всеки един от нас си имаше приятел“, разказват Поли и Димитър.

Теодора и Генади: Приключението „Един за друг“ се помни до живот

„Ние се запознахме на рожден ден на сестрата на Гери, която е гадже с брат ми. Ние сме като турска сапунка. Гери е различна от сестра си. След година и писах на стори от социалните мрежи и постепенно започнахме да си пишем. Прибрах се от Англия и се случиха нещата“, разкрива повече за началото на връзката им Радослав.

„Голям плюс след това предаване за мен е, че станах по-спокойна. Не се сърдя и карам толкова, и открих пътя към Митко. Не съм спряла напълно, но разликата е драстична. Най-честите причини, за които се сърдех е работохолизма му, а другата е постоянното гледане в телефона“, споделя Поли. „Преди предаването се сърдеше за дреболии и то по един или два дни“, допълва Димитър.

Даяна и Йордан – да отпаднеш на крачка от финала на „Един за друг“

За романтичните жестове

„Исках да направя романтичен жест и тъй като бяхме на село, накъсах рози от дворовете. С листенцата написах думите "обичам те", а баба ми помогна да направя палачинки. Направих пътечка с розовите листенца и свещички, и това се превърна в най-ярката романтична изненада за Поли“, разказва Димитър. „Не празнуваме Свети Валентин, но често му правя малки изненади“, допълва половинката си Поли.

„Малко преди рождения ми ден, Радо ми каза, че ме обича. На мен ми е много трудно да произнеса тези думи и затова реших да измисля нещо голямо, с което да отговоря. Поръчах един билборд, който е близо до дома ни и на него написах „Честит рожден ден Тенев! Обичам те!“, признава за романтичната изненада, която е организирала за любимия си Гери.

Още много любопитни истории от живота на двойките, гледайте във видеото на „На кафе“.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022