Гледайте „Кучешки живот 2“ от 13.00 ч. и „Скъпа, няма не мога“ от 15.10 ч.

Едноименният роман на Уилям Брус Камерън намира своето продължение в „Кучешки живот 2”. Бейли отново се събра с Итън и живее щастливо с него и съпругата му Хана във ферма им в Мичиган. Новият му приятел е истински интересен – това е дъщеря им Си Джей. Дружбата им е подкрепена със солидно количество бекон, но момиченцето расте, а косматият ѝ приятел остарява.

Итън знае, че Бейли ще изпълни всичко, за което го помоли, а той иска дъщеря му винаги да може да разчита на верен другар. Душата на Бейли е готова да открие порасналото момиче и да я закриля. Как ще го направи и в какви трудности ще се наложи да ѝ помага?

По-късно от 15.10 ч. романтичната комедия „Скъпа, няма не мога“ ще ни разкаже историята на Кейт (Сара Джесика Паркър) – кариеристка, опитваща се да жонглира между задълженията си на майка и съпруга, и тези на преуспяваща жена в бизнеса. Старателно изготвеният й график се нарушава, когато получава голям проект в Ню Йорк и трябва да работи с очарователния Джак Ейбълхамър (Пиърс Броснан), който се превръща в неочаквано изкушение. Лоялността на Кейт към нейното семейство, кариера и самата нея е подложена на изпитание по невероятен и комичен начин.

Не пропускайте „Кучешки живот 2“ от 13.00 ч. и „Скъпа, няма не мога“ от 15.10 ч.