Как преминава лятото на една от любимите екранни двойки от криминалната поредица и с какви проекти са ангажирани в момента, гледайте във видеото

„Не познавах Марти преди сериала, но го бях гледала на сцена и винаги ми е бил много симпатичен. Гледала съм го и в НАТФИЗ и много се радвах, че ще работим заедно“, споделя Елеонора.

Неда Спасова: Брат ми е полицай и ми помогна за ролята на инспектор Давидова в сериала „Братя“

„Засичали сме се в един друг филм на Валери Йорданов преди сериала. Там аз бях с доста по-малка роля и си казвах: „Много ѝ се кефя. Исках да я заговоря, обаче тя сигурно няма да ме забележи.“ Така и не се престраших да ѝ кажа: „Нори, много си яка!“. И изведнъж съдбата ни събра в „Братя“…, спомня си Мартин.

Забавление на снимачната площадка

„В една от сцените Симо трябваше да впечатли Поли като кара бързо новата си кола. Но проблемът беше в това, че шофирах в локално, в което вечер няма никакво осветление. Карах супер бързо, а срещу мен стоят едни астери, които блестяха толкова силно, че нищо не виждах. Молех се само да стигнем. Отбиваме, идва полицията по сценарий. Вътрешно си благодаря, че сме стигнали и изведнъж чувам зад себе си гласа на Ники Илиев, който ми шепти в ухото: „Марти, спирачката! Марти, спирачката!“ Докато се чудя какво става, се чу едно „Дан!“, но въпреки удара продължихме сцената”, разказва Мартин Петков.

Дани Ангелов: Уча се от героя ми в „Братя“, той е принципен и справедлив

„В началото на трети сезон, тепърва бях влязла в сериала и заявяваме за първи път героинята ми. Имаше една много важна сцена, в която със Симо гледаме едни момичета, които карат ролери и аз му разказвам една моя много лична история. Момичетата с ролерите приближават, но се движат по много кофти асфалт. Трябва да правят трикчета и да са много добри, а аз да им се възхитя. Чуваме начало и с периферното зрение виждам момичетата, които едва едва карат по този асфалт. Поглеждам към Марти, който започва да го напушва на смях, и не успях да се въздържа. Последва невероятен смях. После ходихме да им се извиняваме и обяснявахме, че не се смеем на тях…“, споделя Елеонора.

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.