Актрисата коментира поредното си работно лято и стреса, който й причиняват промените

Талантливата актриса, влизаща в образа на Ива Йосифова в криминалната драма „Братя“,  коментира поредното четвърто работно лято, което й предстои.

За почивките си Искра разчита на организацията на близките си хора, но не обича да импровизира и експериментира с местата, които посещава. Обича да ходи на определени познати й места, на които да се отпусне не на шезлонг, а в които да създаде обстановка за почивка на мозъка си. Актрисата предпочита приятната компания и четене на книги в свободното си време.

„Не обичам промените и всяка една промяна ме стресира. Трудно се адаптирам и може би с годините става все по-трудна адаптацията в живота. Не съм била бунтарка. Не съм и в момента такава. Искам нещата да се вършат така както трябва да се случват. Като пораства човек става малко по-спокоен или пък съм се примирила с някои неща. Предпочитам да го наричам спокойствие отколкото примирие“, споделя Искра Донова пред репортер на „На кафе“.

Трябва ли да споделяме с близките си

„Не споделям веднага, а би било по-лесно, тъй като това е най-честното спрямо нас самите. Заобиколена съм от хора, с които се усещаме и когато имаме някакъв проблем, те ме предразполагат да им споделя. Говоренето често повече помага, вместо някой да ти решава проблемите. И в работата ми, и в личния живот често се разбираме с поглед. Това е моментът, в който трябва да млъкнем всички, да преброим до 10, 100 или 3000 и да се успокоим“, признава актрисата.

„Обичам да се грижа за другите, да ги правя щастливи и да ги изненадвам. Към себе си съм изключително жестока. Не мога да легна и да релаксирам. Невротичка съм и трябва да работя непрекъснато. Спортувам и се старая винаги да правя нещо ново. Мисля, че съм доста по-сурова към себе си, отколкото към който и да е друг“, разказва Искра.

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.