Гледайте четвъртия филм от приключенската екшън поредица тази събота от 20.00 ч. по NOVA

Най-известният археолог в света се впуска в поредното си велико екранно приключение тази събота от 20.00 ч. по NOVA. Големите имена на киното Стивън Спилбърг и Джордж Лукас ще пренесат зрителите в единствения и неповторим свят на д-р Индиана Джоунс, изигран от прочутия и с ролята си на Хан Соло в „Междузвездни войни“ актьор - Харисън Форд.

След като е принуден да напусне Маршал Колидж при съмнителни обстоятелства, тази вечер от 20.00 ч. Индиана Джоунс ще обедини сили с непокорния Мът, който е убеден, че знае къде се намира една от най-впечатляващите археологически находки в историята – кристалния череп на Акатор. В продължението „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“ по NOVA легендарният и мощен предмет едновременно привлича възхищение, суеверия и страх. 

Инди и Мът тръгват към най-отдалечените кътчета на Перу – земя на древни гробници, забравени изследователи и легенди за златни съкровища, но бързо осъзнават, че не са сами. По петите на кристалния череп са тръгнали и съветски агенти, начело със студената и опустошително красива Ирина Спалко, чийто елитен военен отряд кръстосва света в търсене на странния кристален череп. Според тях той може да помогне на съветите да станат господари на света – ако успеят да отключат тайните му. Инди и Мът трябва да намерят начин да се изплъзнат на безпощадните съвети, да следват непроходима пътека, изпълнена с мистерии, да се борят с врагове и приятели със съмнителни мотиви и, преди всичко, да не позволят на мощния кристален череп да попадне в най-смъртоносните ръце.

Не пропускайте да разберете как ще завърши следващото приключение на Индиана Джоунс  тази събота от 20.00 ч. по NOVA