Гледайте „Моята мечтана роля“ в 12. 30 ч., „Любов сред звездите“ от 14.15 ч. и „Мистерии в сутрешния блок: Убийство в менюто“ от 16.10 ч.

Тази неделя от 12.30 ч. по NOVA звездата от сериала „Грозната Бети“ Ерик Мабиус ще трябва да избира между кариерата и любовта. Той влиза в ролята на Уейн – напорист актьор, който започва работа като преподавател в местна гимназия, за да се препитава. Постепенно обаче започва да се влюбва както в работата си, така и в една от учителките (Вирджиния Уилямс). В един момент целият му театрален талант е посветен на това да мотивира учениците да осъществят голям училищен проект. Но заместник-директорката ревнува от обекта на неговите чувства и решава да саботира и работата, и личния му живот. Това изправя младия преподавател пред едно от най-трудните решения в живота му, когато получава предложение за мечтаната си роля. Дали Ерик ще изостави работата в училището и ще последва мечтата си? Или съдбата и любовта имат други планове за него?

 

 

По-късно от 14.15 ч. следва премиерната лента „Любов сред звездите“ на режисьора Джейсън Джеймс. Романтичната комедия разказва историята на професора по астрономия Хайди, която е убедена, че доказването на рядко срещано подреждане на планетите е ключът към изграждането на нова обсерватория. Чаровният нов професор по история Август обаче може да се окаже отговорът или крахът към постигането на нейната мечта.

Неделният киномаратон продължава в 16.10 ч. с премиерата „Мистерии в сутрешния блок: Убийство в менюто“ на режисьора Кевин Феър. Лентата разказва за любимия готвач, собственик на ресторант и водеща на сутрешно шоу Били Блесингс, която се превръща в ключов играч в изключително заплетена мистерия за убийство, след като в багажника на колата под наем на нейния гост-готвач е открито тяло. След като готвачът се завръща в шоуто и е набеден за убийство, Били е почти сигурна, че човекът не го е направил. Сега, въвлечена в тази бъркотия, тя трябва да разкрие кой е убиецът, без да компрометира разследването, водено от Иън Джаксън, ченгето, с когото тя е в сложни отношения.

Гледайте „Моята мечтана роля“ в 12. 30 ч., „Любов сред звездите“ от 14.15 ч. и „Мистерии в сутрешния блок: Убийство в менюто“ от 16.10 ч.