Семейната сага, която се отличава с висок продукционен стандарт, затвърждава дългосрочния ангажимент на NOVA да инвестира в качествено филмово съдържание

Ивелина Кунчева е на червения килим на гала премиерата на най-новия български сериал, за да разкрие малко повече за това какво да очакват зрителите на NOVA.

ГАЛЕРИЯ: Гала премиера на най-новия български сериал „С река на сърцето“

Семейната драма въвлича зрителите в контрастния свят на заможната фамилия Боневи. Три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. В завладяващата история се преплитат любов и омраза, раздяла и очакване, отмъщение и предателство.  

Видин посрещна с огромен интерес и аплодисменти „С река на сърцето“

Какви са социалнозначимите теми, които засяга в „С река на сърцето“?

 

 

„Ние обхващаме изключително много теми и с Георги Тенев вярваме, че един поглед над региони, които са изоставени в България, ще покаже на България, че всяко едно място заслужава да бъде видяно, развито и използвано по най-добрия начин. Спряхме се на Видин по много причини, но на първо място, защото вярваме, че мястото е магнетично. Това е град, в който архитектурата е феноменална, Дунав е изключителен ,а енегията – рядкосрещана“, разкрива Мартин Макариев.

„С река на сърцето“ със специална предпремиера във Видин

„Това е една широкомащабна история – сага за цял град, в който живеят най-различни хора, различни поколения и оттам имат различни проблеми. Това са нещата, с които живеем – от една страна имаме счупена любов минаваме през корупцията и стигаме до престъпления, които не са разкрити. Има ги и надеждите за бъдещето... В сериала „С река на сърцето“ има всичко, от което се нуждаем", допълва Георги Тенев.

„Вярвам, че всеки един от героите ни ще бъде изправен пред това предизвикателство – когато си добър човек, до каква степен трябва да се пребориш със злото, трябва ли да обърнеш другата буза или както казва Ботев: „Добрия с добро му, лошият с ножа по главата”, казва актрисата Яна Маринова.

Една от главните роли е поверена на актьора Александър Сано.

„Моят персонаж е човек, който е взел едно решение в по-младите години от живота си, което е довело до някакъв разрив в отношенията със семейството му. Решил е да промени някои неща и на няколко пъти е на крачка от това да постигне някакъв покой и щастие, но дали се случва, предстои да видим”, разказа Александър Сано.

Фотография: NOVA / Георги Димитров

Очаквайте първия епизод на най-новия сериал „С река на сърцето“ утре от 20.00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.