Българското участие днес в Дубровник са актьорите Яна Маринова и Александър Сано, заедно с Вяра Анкова, която беше част от журито

Домакинството ще бъде проследено в десетки от каналите на UNITED MEDIA и ще достигне до над 40 милиона души. Още 16 града заедно с Дубровник ще поемат домакинството на останалите категории, за да може в началото на ноември на тържествена церемония в Ню Йорк да разберем кои ще са големите победители на телевизионните награди „Еми“.

Българското участие днес в Дубровник са актьорите Яна Маринова и Александър Сано. Заедно с Вяра Анкова, която беше част от журито.

Красимира Василева Хаджийска: NOVA участва с две предложения за наградите Emmy тази година

„Пожелавам си догодина да бъдем сред номинираните, защото екипът на „С река на сърцето“ го заслужава. Режисьорът Мартин Макриев е доказан в професионализма си, операторът Андрей Андреев показва красиви картини, каквото и да хване. И този актьорски състав напълно го залужава“, категорична е Яна Маринова.

Това, че такова престижно събитие се провежда тук на Балканите означава ли, че телевизионния продукт, който създаваме, става все по-добър?

Експертно жури в полуфиналния кръг на 50-ите Международни награди Emmy® скоро ще оценява предложенията в категория „Теленовела“ в Дубровник

„Със сигурност. През изминалите години наблюдавам това, което се произвежда отсам Океана и тук на Балканите и смея да твърдя, че, да, продукциите, които се правят в нашата част от Европа стават все по-добри!“, допълва Александър Сано.

След час в Дубровник предстои галавечеря, а на червения килим преди нея ще преминат известни личности от телевизионната и филмовата индустрия.

За всичко това, утре сутрин в „Здравей, България“.