"Нямах желание да приключвам участието си – точно в тази игра, но такъв ми е бил късметът"

В петък вечер приключи поредната оспорвана битка в най-хитовото предаване в българския ефир „Игри на волята: България“. На финала имаше двама напуснали - Чакалов и Веселина.

Битките не са й чужди, а победите и загубите се появяват, за да я научат... С Веселина Ефремова ни срещат Драгомир Танев и операторът Таси Асенов.

„Чувствам се добре, но плажа ми липсва, въпреки трудностите. „Игрите на волята“ мащабно и обзорно погледнато са доста по-тежки, коварни и сложни. Не мисля, че с влизането си в отбора, съм ги разединила. Те вече бяха разединени. Всички имаха поставени бариери помежду си и играеха всеки срещу всеки. Преди моето влизане може би не са си позволявали до такава степен да извадят същността си на показ“, споделя Веселина Ефремова.

Чакалов: В „Игри на волята: България“ бях да играя и не бих подарил победата на никого

За честността, късмета и любовта в живота й

„Зависи в каква степен е качество и в каква – недостатък. Някои хора не правят разлика между глупав и честен. Други не правят разлика между умен и честен. Като цяло мисля, че честността не качество като цяло.“

„Нямах желание да приключвам участието си – точно в тази игра, в този момент или срещу тези противници. Но такъв ми е бил късметът.“

Изненадваща двойна елиминация в “Игри на волята: България”

„В личен план в момента съм изключително щастлива. Това е нещо много лично, но ще си позволя да го кажа. Влюбена съм… Дори и 43-годишните се влюбват. Изумително, но факт. Не искам да разказвам за човека, защото се притеснявам да не разваля магията. Това е нещо, което не ми се е случвало отдавна. Достатъчно голям би бил този мъж, който е в състояние да ме задържи. За да може човек да даде нещо на друг, първо трябва да го е дал на самия себе си. Трябва да уважава и да обича себе си“, разкрива Веселина.

„Не се записах в „Игри на волята“, за да показвам или да си доказвам, че имам воля. Просто влязох, за да играя играта“, категорична е тя.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.