Отпадналата участничка споделя за любовта си към екстремните спортове и признава, че екстреното риалити е засилило волята й

Михаела е най-екстремният участник в „Игри на волята: България“. Тя е инструктор по парашутизъм и успява да превърне хобито си в професия. Адреналинът е в кръвта й и сред малцината, които практикуват уингсют в страната ни. Силна жена, която има огън вместо кръв във вените си. Обича високите скорости и екстремните преживявания. Сред другите й хобита са ски, уейкборд, мотори, катерене, фридайв и скубадайвинг. След поредната елиминационна битка, Михаела напусна екстремното риалити и пред камерата на репортера Драгомир Танев и оператора Таси Асенов, специално за „Събуди се“ разказва повече за битките и изпитанията, които я спънаха по пътя й за победа. Признава, че е щастлива от възможността да участва в предаването и излиза от него с хубави спомени и емоции.

Михаела напусна “Игри на волята: България”

„На съвета в петък излезе на яве, че ние с Рали не сме били част от женската коалиция. Заблуждавани бяхме дълго време и на Дивата река не сме имали съмнения, че съществува проблем с коалицията. Като човек, който е бил вътре и знае какво се е случило в племето, не мога да кажа, че съм играла двойна игра. Доводът на съвета, с който Джаферович ме номинира беше, че не ме усеща като гръб, но реално ние си говорихме преди това, плетяхме плитки и усещах подкрепа. Доказателството, че бяхме спокойни двете с Рали бе, че тя на съвета не взе "Сабите на спасението". Ако имаше съмнения, щеше да ме спаси и да отиде Филип на битка. Но ние изобщо не сме се чувствали застрашени. Нямам идея защо ме номинира. Може би е искала да остане в коалицията на Мирела, Лефтеров и Филип, защото по този начин са мнозинство и по-силни. На този напреднал етап от играта, силните играчи нямат място. Смятам, че тя е видяла в мен доста качества, затова може и това да е причината, но само тя може да каже истината“, коментира изненадващото си номиниране на съвета и ситуацията, в която остави племето.

„Гледайки отстрани, Джаферович играе много добре социалната игра и е много силна в нея“, добавя Михаела.

Безстрашните с убедителна победа в “Игри на волята: България”

За екстремните хобита, които палят живота й

„Всичко си дойде по естествен начин. Отидох да скоча с парашут и изобщо не съм си представяла, че мога да запиша курс за парашутисти. Хареса ми адреналина и чувството да падаш свободно. Не съм спирала да скачам от 4-5 години. Край мен много хора започнаха да карат мотори и в началото се возих. Но ми писна да съм куфар и реших да изкарам книжка и да си взема мотор. Гмуркането също си дойде по естествен път. Обичам да пътувам и се старая през зимата да посетя по една екзотична дестинация. Тези места са невероятно красиви, а под водата са неописуеми“, разказва за желанието си да пътува, опознава и опитва нови неща участничката.

„Страх ме е, но ми доставя и удоволствие. Преодолявам страха с идеята, че колкото повече практикувам, по-добра ще ставам и няма да го изпитвам. Каквото и да правя се старая да съм в златната среда – да не е много опасно, но и да не е скучно, за да имам време да го правя цял живот“, споделя за практикуването най-опасния, свързан с летенето екстремен спорт – суингсют.

„Игри на волята: България“ не успяха да пречупят волята ми. Дори ме е яд, че на много от местата знам какво мога и знам, че бих могла да дам още малко от себе си. Смятам, че засилиха волята ми.“

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.