Следете вълнуващия развой на семейната сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Васович посещава Сома и му изплаща дълга на Борис с предупреждението да не търси повече никого в Бонония. Той обаче не се съобразява със заплахата и отива при Мики, като ѝ споделя, че сърбите имат интерес към бизнеса му. Ще я спечели ли окончателно на своя страна?

Борис обсъжда ситуацията и миналото с Вяра и тя му разказва откровено за последния път, когато е видяла майка им жива. Познавала ли е Румяна любовницата на Коста?

Крайно напрежение и откровени моменти в „С река на сърцето“

В Бонония Петя и младият Бонев мечтаят за общото си бъдеще, a тя го моли да спре с хапчетата, които влияят на настроението му.

Аутопсията на Цвета потвърждава предположенията за насилствена смърт и води към вероятен извършител – мъж. Тополска се зарича пред Даниела, че ще открие виновника. Професор Чакалов разкрива странната си теория за състоянието на пациентката и тъмните ѝ тайни, но ще вземе съдбоносно решение, с което ще отвори още сложни въпроси.

Злокобни слухове и семейни откровения в „С река на сърцето“

Междувременно Тополска и Иво са по следата на тайнствения ключ, изгубен от д-р Ганев. В сейф откриват документи, уличаващи Сома. Достатъчни ли ще са тези доказателства, за да го притиснат до стената?

Мики споделя на Лазар, че свещта, която се опитва да запали за мъртъв човек, винаги гасне. Дали зад това се крие някакъв знак?

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.