Леденото момиче разказва за битките, победите и загубите на Арената и извън нея

Снощи приключи поредната оспорвана битка в „Игри на волята: България" и Александра Фейгин напусна екстремното предаване. Въпреки че няма български корени, тя нарича себе си българка и печели медали за страна ни. Тя е шампион за Българя по фигурно пързаляне и е финалист на Олимпийските игри в Пекин. Коя е Фегин извън горещата Арена и ледената пързалка, и коя е най-тежката битка в живота й? С олимпийската шампионка разговарят репортерът Драгомир Танев и операторът Росен Илиев, специално за „Събуди се“. Спортистката си позволява само седмица почивка, след което започва усилени тренировки, опитвайки се да влезе във форма, за да се подготви за международно състезание, което ще се проведе в София.

„Разделям се с „Игри на волята: България“ с хубави емоции и се радвам, че пораснах и се научих на много неща. Не ми е приятно, че казаха, че мога да бъда лесно заменена. Не мисля, че е така, защото съм комплексен играч, но явно трябваше да се намери аргумент, с който да бъда номинирана“, разказва за емоциите, с които напуска екстремното риалити.

Емоционална раздяла между Фейгин и Мани на Арената на “Игри на волята: България”

„За съжаление племе при Супергерои вече не съществуваше и буквално всички бяха срещу нас двете  Мани. Единственият шанс да се спасим от вербалното насилие върху нас, беше просто да си тръгнем. Знаехме, какво ще ни се случи в бъдеще. Знаехме, че ще бъдем разделени една от друга. Не предадохме най-близките си хора, а именно аз и Мани останахме двете“, дава аргументите си Фейгин, двете с Мани да скрият парчето от пъзела и да саботират племето си на Арената.

Възможна ли е истинската любов в подобно предаване?

„Не съм отишла с нагласата да намеря човека до себе си в предаването. Бях концентрирана в играта, но любовта не чака и тя с появи точно в игрите. Всичко е истинско при нас двамата и съм щастлива от факта. Може би не спечелих „Игри на волята: България“, но спечелих нещо много по-голямо“, коментира широко обсъжданата тема за взаимоотношенията си с Георги.

Илиян Цветков от „Игри на волята“: Исках да попадна в племето на Безстрашните заради Джаферович

От какво се отказва спортист, за да постигне мечтата си?

„Аз постигнах целта и мечтата си. Колкото и да ми беше трудно, след операцията се стегнах, взех се в ръце и със зъби и нокти са катерих към целта си.“

За ситуацията в Украйна, която пряко я засяга

„Това, което се случва е ужасно и засяга всеки един от нас. Поканих майка ми, което е украинка да дойде да живее при нас, но тя отказа“, разказва за живота си да отрасне в семейство от баща руснак и майка украинка. „Не е лесно да бъдеш изоставен от най-близкия си човек, но не съм усещала липсата на майка ми, тъй като баща ми е всичко за мен. Той отдаде целия си живот и сърце за мен, за мога да стигна тук и да съм такава, каквато съм сега. Видях майка си за последен път когато бях на 7 години. Рядко се чуваме за съжаление с нея, но виждам колко много й тежи това, че ме изостави. Почти всеки път плаче и ми става много мъчно за нея. Имах нужда от майка ми, за да й споделя някакви мои проблеми, но пък имах моята треньорка, на която споделях всичко. Чувствам я като моя майка. Майка ми като ме е родила е била много млада, но двамата с баща ми решили, че няма как да продължават да живеят заедно, затова тя решила да си тръгне от нас. Има друго семейство, радва се много на успехите ми, гордее се с мен, но й е мъчно, че не ме е видяла как израствам“, разказва Фейгин.

Победа за Безстрашните след неочакван обрат в “Игри на волята: България”

„Не съм ядосана, че не съм имала майчина любов и опора, а по-скоро ми е тъжно, когато виждам как други семейства се събират, например на вечеря. Ние сме само двата с баща ми и липсва отрупаната маса и уюта. Затова по-скоро съм тъжна и искам да създам голямо и сплотено семейство, за да изпитам това, което изпитват другите деца. Но всяко зло за добро. Така мога да се оправям сама в живота и нямам нужда от силна опора. Хубаво е да имам човек до себе си, за да разчитам на него, но мога да се оправям и сама. Това е плюс за мен и за бъдещето ми.“

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.