Гого е първият номиниран играч за седмицата

Непобедими и Безстрашни се изправиха в битка със залог целостта на племето си на Арената на “Игри на волята: България”. Състезателите трябваше да изпитат своята ловкост и бързина както на сушата, така и в морето, за да достигнат до финалния елемент с подреждане на пъзел. Правилното разпределение на позициите се оказа ключово за победата, която гарантира безопасността на Непобедимите засега.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 9 ноември

След отпадането на Мирела, Безстрашните единодушно върнаха капитанството на Джаферович. Жълтите първи успяха да отключат своите сандъци с частите от пъзела, но неговото подреждане силно ги затрудни. Гого и Лефтеров изявиха желание да заемат най-отговорния пост, но не успяха да оправдаят доверието на племето си, а знамето им остана в противниковите ръце.

Мирела от „Игри на волята: България“: Неделчо ме посъветва да се сприятеля с най-ценния и стратегически играч от племето

По-рано през деня посланието, с което Мирела се сбогува с Безстрашните, предизвика смесени реакции сред нейните съплеменници. Лефтеров се почувства засегнат от обвинението на танцьорката, че я е предал, за да защити себе си. Джаферович, от друга страна, се разстрои от елиминацията на най-близкия ѝ човек в племето, което предизвика сълзи в нейните очи.

Алекса елиминира Мирела в съдбоносна капитанска битка в “Игри на волята: България”

Загубата на Безстрашните ги събра под нощното небе на племенния съвет, за да определят първия номиниран играч за тази седмица. Пред водещата Ралица Паскалева племето разкри своите притеснения и причини за номинация, а най-много гласове събра Гого, който призна вината си за провала в битката.

Безстрашните завоюваха ключа от Резиденцията с по-малко от секунда разлика в “Игри на волята: България”

Какво ще се случи утре на Арената? Срещу кого ще се изправи Гого в елиминационната битка - срещу свой опонент или съплеменник? Кое племе ще се спаси във втората номинационна битка в “Игри на волята: България” - зрителите ще разберат тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.