Състезателката по петобой отпадна след тежка елиминационна битка срещу Алекса

В петък приключи поредната оспорвана битка в най-хитовото риалити в българския ефир „Игри на волята: България“. Само седмица преди големия финал със сълзи в очите Зорница се раздели с така мечтаната от нея победа. С какви емоции напуска предаването и какво я спъна по пътя към върха, Драгомир Танев и операторът Таси Асенов се срещнаха с нея.

Пътят на Зорница в “Игри на волята: България” приключи

„Много ме е яд, че отпаднах на крачка от финала. Още от началото знаех, че съм добра на Арената и отидох, за да стигна до финал. Не очаквах да отпадна един ден преди финала. Най-трудното за мен беше социалната игра. Аз отидох заради битките и игрите и за да покажа физическите си данни. Нямах изградена стратегия, а се оказа, че по-голямата част от „Игри на волята“ се базира на това. Честно казано играх страхливо, защото се притеснявах да не отпадна на ранен етап. Исках да изиграя всички възможни битки, но подхождах прекалено плахо. Винаги за мен победата е на всяка цена. Не приемам загуба или второ място. Не е много честно, че пристъпих думата си и предадох приятел като Мирослава, но в този момент аз съм отишла за голямата награда. Ако нещо такова се случи отново, бих постъпила по друг начин. Бих защитила близките си и бих се опитала да съм лидер в дадена коалиция. Когато отпаднах, плаках от яд. До последно вярвах, че мога да обърна играта“, разказва състезателката по петобой.

Последна битка между Непобедими и Безстрашни в “Игри на волята: България”

„Заради спорта съм се отказала от много неща, които обичам. Нямаш личен живот – личният ти живот е спорта. При спортист като мен, който трудно приема загуба, когато се случи тя, я приемам много лично. И започвам да работя още по-усилено, само и само това да не се повтори. За мен след предаването следва да промотирам професията си, да идват възможно най-много дечица и да ги обучавам по плуване. Искам да им покажа какво може да им даде спорта в бъдеще“, категорична е тя.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.