Актьорът разказва повече за най-смешното шоу в ефира на NOVA "С Рачков всичко е възможно" и за предстоящите си театрални, и творчески проекти

Тази вечер е финала на първия сезон на най-забавното шоу в ефира на NOVA „С Рачков всичко е възможно“, а един човек успя да постигне рекорди в почти всички игри, в които участваше. В студиото на „Събуди се“, днес гостува актьорът Борислав Захариев, който разкрива какво да очакваме в последното шоу за сезона.

„На пръв поглед изглежда лесно за правене шоу, но истината е, че се полагат огромни усилия, за да се направи. В екипа срещам невероятен професионализъм. Не знам от къде Митко Рачков намира тази енергия. Като човек, който е зад кулисите потвърждавам, че труда е огромен. Поздравявам Маги Халваджиян за смелостта и затова, че винаги уцелва десетката. Затова обичам много да работя с него, защото в екипа му водещото е любовта“, е коментара за шоуто "С Рачков всичко е възможно" на актьора.

„Митко и Геро са страхотни професионалисти – колеги, които обожавам. Знаете, че Геро има доста опит като водещ. Зрителите ще дадат оценка дали ще се справи или не тази вечер, но това, което е интересното за мен е, че в този формат можем да си позволим да правим всичко. В тези времена, в които живеем сме залети от негативни емоции. Затова имаме нужда от такова шоу, с което да се смеем. Да изключим от всичко и да се отдадем на положителната емоция, усмивката и на приятната вечер“, разказва за размяната на ролите на водещ и гост-участник тази вечер Борислав.

„За първи път на българската сцена на „Сатиричния театър“ предстои премиера на „Влюбеният Шекспир“. Това е огромен и мащабен проект, с прелестни костюми и поздравявам Калин Сърменов, за това, че се нагърби да го реализира. Режисурата е поверена на Андрей Аврамов. В много малко театри има такава атмосфера и колектив, и съм щастлив, че Калин Сърменов успя да ни събере. Там сме хора, които се обичат. Премиерата е на 21 и 22 декември 2022 г. и обещавам вълнуващо представление“, споделя повече за предстоящите си театрални проекти актьорът.

Със съпругата си Борислав Захариев започва нова инициатива  - откриват Академия за деца, в която разкриват талантите им.

„Много са причините да се заемем с този проект. Има много школи за развитието на дигиталните умения на децата, а забравяме, че те трябва да са емоционални. Трябва да разберат, че щастието не е в това да стоиш пред телефона и компютъра. По-добре е да излитат навън и да общуват. Прекрасен проект, който от много време мечтаем да сбъднем. Стартира записването на деца от 6 до 15 години. Етиен Леви ще води музиката, а шефката на Денс Академи ще се занимава с танците… Това, в което наблягаме са меките умения и искаме децата да се социализират. В профила ми в Instagram има подробна информация. Със съпругата ми сме щадтливи, че правим  нещо от сърце за децата.“

Не пропускайте големия финал на „С Рачков всичко е възможно“, тази събота от 20:00 ч. по NOVA заедно с Борислав Захариев, Елена Атанасова, Станимир Гъмов, Елен Колева, Румен Угрински, Криско и Милица Гладнишка, Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.