Какво предстои да видим в шоуто за звездни имитации и кои са дуетните половинки на Антония, Сонай и Тереза?

На 11 декември, неделя от 20.00 ч. ще се проведе финала на първото издание на предаването за звездни имитации по NOVA „Звездите в нас“. Шестима финалисти успяха да преборят конкуренцията от общо 90 участника. Предаването се превърна в хит сред зрителите на NOVA и на финала участниците ще пеят в дует с известни български певци. Какво предстои и каква е емоцията, специално за „Здравей, България“ ни разказва репортерът Делян Калчев.

Какво е усещането дни преди големия финал?

„Усещането да си на финал е неописуемо. За мен лично това е щастие и самото признание на публиката да избере точно мен от моя отбор, за да продължа на финала е огромно признание. Чувствам се много щастлива, че ще мога да покажа колко много обичам Тина Търнър и какво мога, разбира се“, споделя Антония Маркова, която бе част от отбор „Тина Търнър“.

„Това е един незабравим момент да разбереш, че си избран от 90 човека и влизаш в Топ 6. Ще ми липсват моите колеги. Бяхме много добър отбор и бяхме много сплотени. Деляхме всичко заедно, но сега ще пея за тях“, допълва Сонай Юсеин, който е от отбор „Веселин Маринов“.

„Чувствам се много развълнувана и не мога да повярвам, че края на тази приказка наближава. Много се сближих с всички участници, с моите съотборнички и бяхме страхотен екип. Цялата тази зареждаща енергия на публиката и емоцията, много ще ми липсват“, признава Тереза Тодорова от отбор „Джеси Джей“.

Трима от финалистите от „Звездите в нас“ – кои ще бъдат дуетните им половинки на финала?

„Честно, не съм си представял, че ще стигна до тук. Изпълнител съм и съм бил на много сцени, където съм представял себе си като индивидуален артист, различен от останалите. В момента ми се даде шанс да имитирам и трябваше максимално да се доближа до неговата енергия, глас и всичко останало“, коментира Сонай.

„Не осъзнавах в какво се потапям, но много ми се искаше да ми се случи. Имах нужда от тази емоция. Фактът, че трябва да бягаш от себе си и да напуснеш своята собствена рамка, беше голямо предизвикателство“, разкрива Антония.

„Изобщо не очаквах, че ще стигна до финал. От три години бях изоставила музиката и реших да се фокусирам върху образованието си. „Звездите в нас“ ме върна там, където ми е мястото, а именно на сцената“, категорична е Тереза.

С коя известна личност ще излязат рамо до рамо на сцената и ще пеят в дует?

„До мен на сцената ще застане моята нежна дуетна половинка от „Сони и Нани“ и това е Атанаска – Нани. Това е моят коз, така ще бъда най-спокоен и щастлив от всички финалисти. С нея се чувствам щастлив на сцената и ще споделим още един път телевизионната емоция. Това ще е най-якият концерт, който ще се излъчва в ефира“, споделя Сонай.

„Моята дуетна половинка е много интересна и за мен той е може би най-добрият имитатор в България. Става дума за Рафи Бохосян, който печели „Като две капки вода“. Щастлива съм и се надявам да получа ценни съвети, за това какви са тайните за добър имитатор“, разказва Антония.

„Аз ще пея с Атанас Колев и съм силно развълнувана. Той е готин, млад, свеж изпълнител – рапър. Смятам, че ще се случи добро изпълнение, което ще се хареса на публиката“, се включва Тереза.

„Наслаждавайте се, забавлявайте се, а ние обещаваме емоцията да е от нас. Очаквайте нещо грандиозно“, обещават финалистите.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.