Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След истинския екшън, съчетан с елемент на самокритика за дамите, в което се наложи те да се занимават със стадо крави и да копаят в калта, в днешния епизод на „Един за друг“ предстои ново индивидуално изпитание, но за мъжете. На дамите ще бъде поверена честта да се оправят с финансите. Водачи във временното класиране след първото изпитание са Милена и Цветелин. Последни за момента остават загубилите вчерашното състезание двойки и това са Александрина и Иван, и Галина и Владимир.

Неочаквани изненади и първо индивидуално изпитание за дамите в „Един за друг”

Изненадата за зрители и участници е, че „Нов сезон – означава и нови правила“. Господата ще попаднат директно в „Кухнята на Ада“. В предизвикателството, пред което ще се изпратят двойките тази вечер на мъжете ще се наложи да демонстрират силна памет и точно око. Участниците ще трябва да подредят готварски продукти, в реда и местоположението, показано им на снимка. Но едновременно с това ще трябва да отговорят на  въпроси, задавани им от нежните им половинки.

Шест нови двойки се впуснаха в приключението „Един за друг“

Успяват ли да се справят с мултитаскинга или тази способност е запазена за красивия пол. Ще достигнат ли до осъзнаването, че на мъжете им е трудно да се оправят в живота, без подкрепата на нежните си половинки? Ще помогне ли играта да научат ли повече един за друг двойките и коя от тях ще се справи с предивзикателството? Коя двойка ще остане на дъното в класацията и ще бъде първата, застрашен от изгонване тази седмица, гледайте тази вечер по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.