Жените ще опитат екзотични плодове, животински субпродукти и сладки изкушения със затворени очи

Разнообразно меню в изискана обстановка с неочаквани кулинарни предложения очаква двойките в новия епизод на семейното приключение "Един за друг". Временните лидери в класацията са Радина и Петър, а с най-малко средства в сметката си са Александрина и Иван, които миналата седмица получиха втори шанс в романтичната надпревара. Как ще се справят дамите с новото предизвикателство и ще успеят ли да оправдаят финансовите очаквания на техните половинки, ще стане ясно утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Емоционално гласуване и изненадващ обрат в „Един за друг”

Новото индивидуално изпитание за жените тази седмица включва незабравимо изживяване в специалния ресторант на „Един за друг“. Облечени в елегантно облекло, дамите ще пробват различни хранителни предложения без да могат да ги видят. Менюто включва животински субпродукти, морски деликатеси, екзотични плодове и сладки изкушения. Когато ги разпознаят, нежните половинки ще трябва да ги опишат на своя партньор без да ги назовават директно. Времето, с което двойките разполагат за задачата е 6 минути, а за да спечелят сумите, те трябва да имат 8 верни предположения от общо 11 хранителни изкушения.

Неочаквани изненади, сълзи и смях в романтичното предаване „Един за друг”

Какви предположения ще направят кавалерите? Колко добре жените обясняват и разбират ли ги техните партньори? Кой ще поведе класацията и кой ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.