Амбициозни готвачи от синия и червения отбор ще влязат в ожесточен спор

Участниците в Hell’s Kitchen влизат в нова поредица от предизвикателства тази вечер. Вчера в надпреварата влязоха четирима нови готвачи, които тепърва ще доказват дали имат място в Кухнята на Ада. Те бяха избрани от повелителите на кухнята шеф Виктор Ангелов, шеф Петър Михалчев и шеф Андре Токев.

Соня от Hell’s Kitchen: Най-много ме е яд, че група „Сигнал“ останаха гладни

Тази вечер претендентите за наградата от 100 000 лева ще участват в забавна игра, включваща пренасяне на мляко чрез купи, които са поставени на главите им. Зрителите ще станат свидетели и на  напечена кулинарна битка, в която отборите могат да станат жертва на егото на най-амбициозните съотборници. Резултатът от изпитанието ще възпламени кухнята и ще предизвика скандал между Венелин от червения отбор и Васил и Наталия от синия.

Hell's Kitchen събра в ефира на NOVA тримата тенори на кулинарното изкуство

Сумо битка между отбора на звездите и загубилия отбор от първото изпитание ще развесели всички. Настървените готвачи обаче ще предизвикат лек инцидент. Следва и кулинарна битка, в която шеф Ангелов ще изпитва под лупа ястията на двата отбора. Трудности ще срещнат Къци Вапцаров и Роксана, но все пак ще се опитат да обезоръжат шеф Ангелов с чар.

Вечерната резервация отново ще е белязана от напрежение в отбора на сините, а в центъра му ще бъдат Наталия и Клавдия.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.