Обичаната певица разказа за преживяванията си в Кухнята на Ада и сподели впечатленията си от Звездния отбор

За решението да влезе в Hell’s Kitchen

„Единственият ми страх при влизането ми в Hell’s Kitchen беше, че няма да успея да съчетая участието си в предаването с ежедневните си ангажименти. Иначе с голямо желание влязох в Кухнята на Ада, защото знаех, че каквото и да се случи – независимо дали шеф Ангелов ще ме замеря с чинии, със сигурност ще науча нещо. Има много какво да се научи от Hell’s Kitchen. Дори от грешките на конкуренцията. И Мира, и Виктория от нашия отбор са уникални домакини. Много са добри във всичко, свързано с кулинарията. Лично аз съм много приятно изненадана. Деси Банова също е една чудесна млада жена. Роксана, която заради работата си през голяма част от времето си е далеч от дома, също е изключително ръката. Личи си, че много неща в кухнята е правила многократно. А Къци е моята любов. Много е организиран и иска прецизно време. Много е пунктуален, но в същото време е много забавен“, споделя Камелия Воче.

Отборите Hell’s Kitchen се впуснаха в забавни игри и сложни кулинарни битки

За трудностите в Кухнята на Ада

„Ако смятаме по еврейското броене на шеф Ангелов, според който съм залепила 20 палачинки, те всъщност бяха само две. При това аз знам, че палачинките ги прави мъжът и то в неделя. Пържолите също. Те не са работа на жената“, шегува се Камелия Воче.

Сумо борби и забавни игри в новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер

За кулинарните провали в Италия

„Когато заминах за Италия, бях много спокойна. Смятах, че с познанията ми в нашата българска кухня, ще се представя блестящо. Да не говорим каква добра домакиня е открил бившият ми мъж. Първият ми голям сблъсък беше с пастата. По това време тук правехме паста с късите макарони, с кетчуп и настърган кашкавал, кренвирши или шунка. Тогава той ми каза – моля те, скъпа, направи ми две букатини само с масло и пармиджано. Слагам букатините в тенджерата, те завират хубаво, оставям ги да отлежат във водата около един час. Когато бръкнах с вилицата, те се разпаднаха, защото се бяха разкашкали. Това беше първият ми голям провал. Горкият си остана гладен“, спомня си Камелия Воче.

Още от интересните кулинарни приключения на Камелия Воче, коя е най-голямата й радост в живота и какво й предстои, гледайте във видеото.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.