Напусналият участник разказва за адреналина и екшън преживяването си в кулинарното риалити

Поредният участник, който напусна кулинарното предаване "Hell’s Kitchen България" е Павлин Калъчев от Стара Загора, който близо от 10 години живее и работи в САЩ. След участието си в кулинарното риалити, където се чувстваше в свои води при стековете, той бе затруднен от приготвянето на баничките. Кулинарът разказва повече детайли за пребиването си в „Кухнята на Ада“ пред репортер на „На кафе“.

„Излязох мотивиран и нахъсан за вечерята. Готвех непрекъснато и дадох всичко на макс, но явно тази вечер не беше моята. На станция „Стартери“ нещата излязоха извън контрол. Самите заготовки не бяха както трябва, но не обвинявам никого и вината си е моя за хаоса. Трябваше преди вечерята да си проверя заготовките и така се случиха нещата като следствие. За мен беше страхотно преживяване с много голям адреналин. Емоция и страхотни хора, които ще ми останат като истински приятели. Ще запомня цялото преживяване като екшън. Всичко става на момента и нямаш време за реакция. Газ и изстрелване“, споделя как би запомнил преживяването си в „Hell’s Kitchen“.

Българин от САЩ е следващият изгонен от Hell’s Kitchen

„Новите двама участници, които влязоха в отбора са много различни характери. Единият е по-избухлив и е имал интересни ситуации в живота си, докато другият е забавен и обича да пуска шеги. Ние станахме отбор в началото и е нормално новите участници да ги приемем по различен начин“, коментира  изострянето на взаимоотношенията в отбора.

В момента Павлин работи в Далас, Тексас и разказва, че в ресторанта има още един шеф готвач българин. Двамата приготвят традиционна българска баница със сирене, която много се харесва на всички, които я опитват.

„Мартин е моят фаворит и давам 6+ за него“ категоричен е Павлин.

„Прекарах на скоро доста време в България и тя е моя дом. Аз съм родолюбец и мисля, че камъкът си тежи на мястото. Не сега, но някой ден ще се прибера у дома“, споделя плановете си готвачът.

Гледайте Hell’s Kitchen всеки понеделник и вторник от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.