Война на няколко фронта се разрази в Кухнята на Ада

Българин, живеещ и работещ в САЩ, е поредният изгонен от Hell’s Kitchen България. Павлин Калъчев, който беше част от червения отбор, беше отстранен от шеф Ангелов заради системни грешки в кухнята. Талантливият млад готвач има опит зад океана, но това не му помогна да продължи в надпреварата.

Сълзи в очите на Цвети и трудности за Вероника и Венелин в Hell’s Kitchen

Двата отбора успешно завършиха вечерните си резервации, но няколко готвачи станаха жертва на зоркия поглед на шеф Ангелов. Кухнята от сините трябваше да напусне Васил, а при червените багажа трябваше да си стегнат Вероника, Павлин и Венелин. Напрежение сред кулинарите в синия отбор създаде и противоречието между Наталия и Цанко.

Най-младият участник в риалити формата Цвети от Враца отново успя да разсмее съперниците си. Опитът й да обясни на шеф Ангелов какво е Уикипедия се оказа повече от сложна задача. Още забавни моменти имаше и в кулинарния куиз, който беше спечелен от червените, благодарение на учещия и работещ в Нидерландия Мацоев.

Теодор: Не влязох в Hell’s Kitchen за наградата, а за да науча нови неща

Следващата седмица кулинарите ще посетят Априлци. Те ще готвят за гостите на Празника на сланината и греяната ракия. Звездните участници отново ще влязат в битка с един от оборите, а ако загубят ще трябва да се разделят с един от своите.

Гледайте Hell’s Kitchen всеки понеделник и вторник от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.