Кухнята на Ада продължава със забавен куиз и нови драматични обрати тази вечер

Сълзи в очите на Цветомира и нов критичен момент за Вероника и Венелин ще съпътстват днешния епизод на Hell’s Kitchen. Младата интернет сензация от Враца ще се изправи в остър конфликт срещу съотборника си Кристиан и двамата ще влязат в словесна престрелка.

Теодор от Лондон напусна Hell’s Kitchen България

В новия епизод на предаването тази вечер по NOVA шеф Ангелов ще провери знанията на сини и червени със забавна куиз игра, която ще постави под съмнение общата им култура. Сложен мастър клас с арабски привкус ще очаква отбора, който загуби първото предизвикателство, а най-лошо представилите се ще бъдат главните мишени за изгонване от Кухнята на Ада.  

Планираната вечерна резервация отново ще претърпи провал. Шеф Ангелов ще изгони част от готвачите в опит за спасение на репутацията на ресторанта. Напрежението при двата отбора ще провокира поредица от нови скандали.

Сериозни конфликти в Hell’s Kitchen тази вечер

Интересен развой претърпя облогът между поп-фолк дивата Емануела, която гостува в ресторанта в миналия епизод, и шеф Виктор Ангелов. Снощи двамата се обзаложиха, че тяхното селфи ще достигне 40 хиляди харесвания, а към момента техният брой надвишава 70 хиляди.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA.  

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.