Благороден жест на Деси Банова-Плевнелиева спести елиминация в звездния отбор

Неочаквана елиминация беляза новия епизод на Hell’s Kitchen България. Теодор Бакалов, българинът с няколко бизнеса и ресторант във Великобритания, се раздели с мечтаната победа и шанса да прибере наградата от 100 000 лева. Талантливият кулинар се провали във вечерната резервация и напусна надпреварата, като втори шанс да продължи напред най-възрастният участник в шоуто – Клавдия от Берковица.

Сериозни конфликти в Hell’s Kitchen тази вечер

63-годишната готвачка беше в центъра на най-шумния скандал, огласял сезон 5 на Кухнята на Ада до момента – този между сина ѝ Асен и ексцентричната Наталия.

Участниците от червения отбор имаха поводи за радост – те победиха отбора на звездите в директен кулинарен двубой. Така един от популярните участници трябваше да си тръгне и това по собствено желание направи Деси Банова-Плевнелиева. Нейният благороден жест спести елиминацията в звездния отбор.

„Аз влязох в Hell’s Kitchen с благотворителна цел - да популяризирам каузата на УНИЦЕФ България срещу насилието над деца. Смятам, че моето участие изпълни тази мисия. Затова е редно и честно да спестя елиминацията на моя отбор“, заяви Деси Банова-Плевнелиева при изненадващото си напускане на шоуто.

Камелия Воче: Има много какво да се научи в Hell’s Kitchen

Радостта при червените обаче не продължи дълго. Младият готвач от Перник Станислав и Кристиан от Варна влязоха в остра словесна битка. Перничанинът беше изпратен в изолация, която го накара да разкрие и мотивацията си за участие в Hell’s Kitchen – това е била мечта на баща му, който той губи преди година.

Грешките в кухнята за малко да костват на Станислав мястото в шоуто. Той обаче получи от шеф Ангелов втори шанс, заради силните си лидерски качества.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen във вторник от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.