Отборът на сините ще се сбогува с още един участник

Сериозни конфликти и остри думи ще си разменят участниците в Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. След провала в Кухнята на Ада миналата седмица, сините ще се сбогуват с още един от своя отбор, който ще напусне оспорваната битка за 100 000 лева. 

Камелия Воче: Има много какво да се научи в Hell’s Kitchen

Конфликтът между Наталия и Асен ще предизвика смут в отбора на по-опитните, а в епицентъра ще се окаже майката на готвача от Берковица Клавдия. Скандалът ще ескалира по неочакван начин. 

Отборите Hell’s Kitchen се впуснаха в забавни игри и сложни кулинарни битки

В новия епизод на шоуто отборите ще готвят в караваните на Hell’s Kitchen, а един от тях ще бъде изпратен на кулинарен сблъсък с мотивираните за победа звезди. Оспорваната битка ще реши дали шеф Ангелов ще даде две оранжеви куртки на загубилия отбор или звездите ще елиминират един от своите. 

Сумо борби и забавни игри в новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер

След скандала между Наталия и Асен при сините, сблъсък предстои да избухне и при червените. Битката за лидерство в отбора ще противопостави бившия затворник Кристиан и сладкаря Станислав, които ще изумят гостите на ресторанта с шумен спор. Словесните престрелки ще продължат и в къщата, а напрежението между младите мъже ще накара шеф Ангелов да предприеме крайни мерки. 

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.