Гледайте комедиите „Градски момичета“ от 13.00 ч. и „Познай кой“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Тази събота зрителите на NOVA от 13.00 ч. ще могат да преследят перипетиите на героините - млади момичета в романтичната комедия „Градски момичета”. Във филма на режисьора Боаз Якин, актрисите Британи Мърфи, Дакота Фанинг и Хедър Локлиър ще ви размеят от сърце и ще докоснат сърцето ви. Своенравната Моли (Британи Мърфи) е купонджийка останала без пари. Рей (Дакота Фанинг) е малко 9-годишно момиченце, чиято гувернантнка панически е избягала. Прекалено ангажираната майка на Рей решава да наеме Моли, като се надява, че двете момичета ще се успокоят. Двете скоро осъзнават, че понякога човек намира най-добрия си приятел там, където най-малко очаква.

По-късно комедията „Познай кой” ще разкаже забавната история на Пърси Джоунс, който живее с убеждението, че винаги е прав, за всичко, свързано с благополучието на семейството му. До деня, в който всичко се обърква, когато дъщеря му Тереза води вкъщи новия си приятел Саймън Грийн, за да се запознае с Пърси и съпругата му Мерилин, той не подозира, че Саймън вече е предложил на Тереза и възнамерява да обяви годежа им на тържеството по случай 25-ата годишнина на Пърси и Мерилин. Шокът му е два пъти по-голям, когато приятелят на дъщеря му се оказва бял...

Лентата е римейк на известния филм от 1967 г. "Познай кой ще дойде на вечеря?", който разказва за чернокож мъж, женен за бяла жена. За ролята си Сидни Поатие е първият афроамериканец, който получава наградата на Американската Филмова Академия "Оскар". В съвременната комедия ролите са обърнати и чернокожа жена, в ролята Зоуи Салдана води годеника си  - Аштън Къчър в семейството си. Решен да развали годежа на дъщеря си, Пърси Джоунс (Бърни Мак) прави всичко възможно Саймън да се почувства излишен в семейството - от управление на банковите му сметки до заключването му в мазето през нощта.

Но когато Пърси радостно разкрива най-смущаващата тайна на Саймън, това довежда до изключителна серия от комични усложнения, които само ще докажат, че татковците като Пърси Джоунс не винаги знаят кoе е най-добро.

Не пропускайте комедиите „Градски момичета“ от 13.00 ч. и „Познай кой“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA