Жените ще трябва да избират дали да пощадят своя партньор за сметка на други участници

Трудни решения ще трябва да взимат дамите в поредното екстремно предизвикателство в новия епизод на семейната надпревара „Един за друг“. Успехът на изпитанието ще завиди от състраданието на нежните половинки. Всичко това – без жените да знаят истинските условия на играта. Коя ще се справи най-успешно със задачата и ще успее да удвои залога на своя партньор, не пропускайте да видите тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Галина и Владимир се разделят с „Един за друг”

След серия неуспехи в игрите, миналата седмица романтичното предаване се раздели с Галина и Владимир. Лидери в генералното класиране са Александрина и Феодор, а последни с най-малко средства в сметката си засега са Виктория и Явор. В предстоящата индивидуална игра дамите ще имат важна задача – да покажат колко добре познават половинките си и доколко са склонни да им спестят болката, дори с цената на загуба.

Всеки от кавалерите трябва да отговори на 12 въпроса, свързани с отношенията в една връзка, а техните половинки трябва да познаят какво са казали. Всичко това – докато мъжете карат колело. Дамите ще мислят, че трябва да дадат определен брой верни отговори, за да спечелят играта. Но всъщност това може да се случи по два начина. Първият – да отговорят на всички въпроси без грешка, а вторият – да спестят болката на мъжете си. Сбъркат ли, всеки път те ще бъдат изправяни пред неочаквани последствия. Прояви ли милост към партньора си повече пъти, отколкото останалите, жената печели играта и удвоява залога.

Конкурс за красота в новия епизод на „Един за друг”

Състрадателни ли са дамите? Ще се справят ли с изпитанието? Коя ще даде най-много правилни отговори? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.