Снощи след оспорвани елиминации романтичната надпревара във формата приключи за двойката от Плевен

В студиото на "Събуди се" те споделиха какво ги е накарало да се запишат във формата и признаха кои са били най-големите трудности, с които са се сблъсквали в живота отвън и във Вилата на любовта.

„Идеята ни беше да вземем позитивните емоции от шоуто. Нещата в живота ни се случиха така, че реално каквото съм си мечтал, се е подреждало. Точно тогава, когато най-малко очаквам, тогава се случва. Но никога не съм се отказвал да се боря“, споделя Фео.

Александрина и Феодор се разделиха с приключението „Един за друг”

„Животът във Вилата на любовта е много различен от това, което сме наблюдавали ние като зрители. Изживяхме много позитивни емоции“, допълва Алекс.

„Отношенията ни в предаването понякога се различаваха от тези навън. Навън проблемите ти обикновено са свързани с битовизма. В играта е съвсем различно. Ти никога не си се съревновавал ръка за ръка с любимия човек. Там реално се припокриваш в една светлина, в която не си и предполагал. Тези игри много сближават двойките, защото се опознават в най-малките детайли. В „Един за друг“ разбрах, че обичам Алекс още повече“, разказва Фео.

За трудностите в последните състезания

„Ние буквално потънахме в калта в последната игра. Идеята ни беше, след като сме се представили по-слабо, да излезем и да борим своята важна задача в личен план“, разказват те.

Стая със загадки в новия епизод на „Един за друг”

Като семейство Алекс и Фео преминават през тежък период, в който той има проблеми със здравето. „Това беше едно от трудните стъпала, които трябваше да изкача в своя живот. Никога не съм чакал нищо наготово. Имал съм възможност да получа наготово, но не съм искал. Искал съм да постигам сам целите си. В този момент Алекс беше най-голямата ми подкрепа. Това преживяване изчисти всички недоразумения между нас.“

„Страхът да изгубиш човека, когото обичаш, те кара да се стегнеш. Аз трябваше да бъда неговата опора. Да бъда силна и да не ме вижда слаба. Мисля, че го постигнах. Той трябваше да си вярва и той го направи. Не знам дали е съдба или късмет, но той оздравя и към момента всичко е наред. Сега сме заедно и по-щастливи от всякога.“

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.