Забавно ново изпитание ще тества издръжливостта на мъжете

Доколко мъжете познават женския свят и ще се смутят ли от космическо нашествие ще стане ясно в новия епизод на семейната надпревара „Един за друг“. Миналата седмица с романтичното състезание се разделиха Александрина и Феодор, които не успяха да спечелят в нито една от игрите. Лидери в генералното класиране са Радина и Петър с близо 40 000 лв. в сметката си, а на последно място отново са Виктория и Явор. Ще има ли разместване в класацията и кой ще се справи с атрактивното изпитание, не пропускайте тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Алекс и Фео: Криси и Артьом и Димана и Христо са нашите фаворити в „Един за друг“

Нова порция вълнуващи предизвикателства очакват осемте двойки, а първата им задача е повече от любопитна. Тя ще бъде индивидуално изпитание за мъжете, но не какво да е. Кавалерите ще се окажат пленници на космически нашественици, а за да се спасят, ще трябва да отговорят правилно на серия от въпроси. Издръжливостта на силните половинки ще бъде поставена на тест, но ще успеят ли да запазят самообладание и да уцелят правилната стратегия?

Александрина и Феодор се разделиха с приключението „Един за друг”

Въпросите, които водещият Краси Радков ще зададе на кавалерите, ще бъдат свързани с необятния женски свят и тайните, които крие. Няма да липсват и питания за конкретни навици и особености на собствените им нежни половинки. Дадат ли поне 16 верни отговора, мъжете печелят свободата си и добавят пари в сметките.

Колко ще отделят жените от седмичния бюджет, когато чуят, че играта ще бъде с въпроси? Как ще реагират мъжете на извънземните и техните опити? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.