Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След като в епизода вчера господата бяха отвлечени и пленени от група приятелски настроени извънземни, а спасението им се криеше в разгадаването на серия въпроси, свързани с тайните на женския свят, Кристина и Артьом оглавиха временната класация във „Вилата на любовта“. Последни, с най-малко пари в сметката си останаха Поля и Здравко.

Космическо нашествие в новия епизод на „Един за друг”

Вкусен микс от въпроси и „почерпка“ с торти очаква влюбените в женската битка тази вечер. Мъжете и жените ще трябва да отговорят на серия идентични въпроси, а всяко съвпадение ще им носи точки в класирането. Ако са достатъчно сръчни и точни дамите ще могат да удвоят спечеленото…

Алекс и Фео: Криси и Артьом и Димана и Христо са нашите фаворити в „Един за друг“

Коя двойка не е модел за подражание, коя не се вписва достатъчно добре в играта, коя не заслужава да бъде победител и при кои има най-силна ревност? Тези и още въпроси очакват дамите по пътя към победата.

Как ще се справят кавалерите със своите стратегически предположения и кои дами ще бъдат най-искрени и ще имат най-точен мерник? Гледайте тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.